marți, 19 mai 2015

Cablaje imprimate incepand cu 10 lei / dm2 cu gaurire si material inclus

 
        Realizare cablaje imprimate (la comanda) sau circuite imprimate, la un cost incepand de la 10 lei/dm2 (pentru format BMP PCB) datorata metodei folosite de gravare.
        Realizarea cablajului pcb se face pe FR4 monostrat plus gaurire (200 de gauri incluse in pret), pretul include si materialul folosit. Pentru cablajele cu peste 200 de gauri se percepe 0,10 lei / gaura suplimentara.
Datorita diversitatii tipurilor de masini pentru frezat (CNC) si a programelor de calculator (SOFT) specifice fiecarui tip de CNC (controler,driver,motoare), precum si fisierelor generate de programele pentru proiectarea cablajelor imprimate corespunzatoare acestora ( PDF , JPG), se necesita o adaptare spre fisiere BMP PCB.
        Realizarea si predarea comenzii se poate face dupa cel putin 3 zile (pana la 30 zile maxim). Pentru cablajele ale caror fisiere nu sunt de tip BMP PCB, costul realizarii comenzii este urmatorul:
-de la 10 lei/ 10x10 cm pentru comenzile cu fisiere BMP PCB
        Pentru fisiere diferite de formatul BMP PCB(ex: gif,jpeg,pdf,svg,...) preturile includ adaptarea fisierului respectiv spre formatul BMP PCB (reproiectare trasee, gauri).
-80 lei / bucata simplu placat
-100 lei/ 2 buc. identice
-120 lei/ 3 buc. identice
-150 lei/ 5 buc. identice
-200 lei/ 10 buc. identice
       Preturile de mai sus corespund placilor de marime 10 x 10 cm. Pentru cele sub aceste dimensiuni preturile raman aceleasi.
        Realizam cablaje de tip modul in serie depanelizate (separate prin taiere) de marime mica(ex: minim 3x5 cm gaurite, de la 9 lei/buc), cu pretul pe bucata in functie de numar. De asemenea, asiguram reproiectarea cablajului(adaptarea fisierului la modelul de tip BMP PCB) de la dublu placat la simplu placat in caz ca se poate face, pentru montarea mai usoara a pieselor.
        Nu necesita plata unui avans pentru pornirea comenzii.
       Livrarea cablajelor : predare personala in Bucuresti sau livrare prin curier sau Posta Romana (pentru expedierea prin Posta Romana, se mai adauga o taxa de 8 lei pentru operatiunea de expediere)
pentru alte orase livrare prin curier sau Posta Romana

     Contact: 0729520119
      Email: cablajepcb@gmail.com
 
                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu